ΑΕΚ: Ο Αραούχο πατάει... γκάζι για την επιστροφή του!

ΑΕΚ: Ο Αραούχο πατάει... γκάζι για την επιστροφή του!
Photo Credits: INTIME

Ολα τα τελευταία δεδομένα για την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο και την επιστροφή του στις προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται σταθερά εκτός, το τελευταίο διάστημα από την ΑΕΚ. Το τελευταίο του παιχνίδι ως βασικός ήταν στις 12 Νοεμβρίου με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν μάλιστα σκόραρε στο 3-0, ενώ έπειτα έπαιξε 18 λεπτά στο ματς με την Μπράιτον, στις 30 Νοεμβρίου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά. Στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις ήταν εκτός αποστολής.

Έχει μείνει πάνω από ένα μήνα εκτός ο Αραούχο, σε ένα μήνα που έλειψε πολύ από την Ένωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πρόβλημα στο γόνατο για τον Αραούχο απαιτούσε ειδική διαχείριση, γνωματεύσεις από γιατρούς και τελικά αποφασίστηκε στο φινάλε του 2023 να μην προχωρήσει σε νέα χειρουργική επέμβαση. Αντ’ αυτού ακολούθησε έκτοτε ειδικό πρόγραμμα άμεσης επανένταξης και… πάτησε γκάζι. Και τώρα πια βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Και στόχος του είναι να αγωνιστεί άμεσα με την φανέλα της ΑΕΚ για να βοηθήσει και ο ίδιος όσο μπορεί την ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος το προσεχές διάστημα.

ΑΕΚ: Ο Αραούχο πατάει... γκάζι για την επιστροφή του!

Ο Αραούχο, το συμβόλαιο και οι επαφές

Ο Σέρχιο Αραούχο μέχρι σήμερα μετρά ναι μεν 17 παιχνίδια με 3 γκολ (όλα… χρυσάφι), αλλά ούτε καν 700 αγωνιστικά λεπτά στο γήπεδο. Βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Και δεν υπάρχει ακόμη είδηση για το συμβόλαιο του, σε αντίθεση με Μάνταλο και Βίντα που ανανέωσαν ήδη τα συμβόλαια τους που τελείωναν φέτος. Μία μοναδική σχέση πάντως πια για Αραούχο και ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια, με τον «Τσίνο» να είναι πλέον Captain της Ένωσης, σημαντικό κομμάτι των αποδυτηρίων, είδωλο της εξέδρας και με 161 παιχνίδια (48 γκολ, 25 ασίστ) με τα «κιτρινόμαυρα» πια.

Στα τέλη του τρέχοντος μηνός θα γίνει 32 ετών ο Αργεντίνος φορ και πλέον μιλάμε για το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Ο ίδιος έχει απαιτήσεις από αυτό (το ξέρει η ΠΑΕ), η ΑΕΚ έχει τη δική της άποψη (γνωστή στον παίκτη) και το προσεχές διάστημα θα… απαντήσει σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X