Πότε περιμένει πίσω η ΑΕΚ τον Αραούχο!

Πότε περιμένει πίσω η ΑΕΚ τον Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Εκτός δράσης είναι εδώ και αρκετό καιρό ο Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο είναι απών εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Αργεντινός άσος επί της ουσίας δεν επέστρεψε ποτέ σε μόνιμη βάση μετά τον τραυματισμό του πέρυσι στο τέλος της σεζόν. Έπαιξε σημαντικά παιχνίδια, είχε κομβική συνεισφορά, όμως δεν έχει διάρκεια μέχρι στιγμής καθώς συχνά τραυματίζεται με τον Ματίας Αλμέιδα να μην μπορεί να στηριχτεί σε μόνιμη βάση πάνω στον αρχηγό της ομάδας του.

Το τελευταίο του παιχνίδι ως βασικός ήταν στις 12 Νοεμβρίου με τη Λαμία εντός έδρας, όταν μάλιστα σκόραρε στο 3-0 της Ένωσης, ενώ έπειτα έπαιξε 18 λεπτά στο ματς με την Μπράιτον, στις 30 Νοεμβρίου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά. Στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις ήταν εκτός αποστολής.

Πλέον, κάνει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης και στα Σπάτα υπάρχει έντονη αισιοδοξία πως μπορεί να επιστρέψει σχετικά σύντομα στην αγωνιστική δράση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα φανεί πιο συγκεκριμένα πότε θα προπονηθεί ξανά σε φουλ ρυθμούς, όμως δεδομένα χάνει τα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου με την ΑΕΚ και στην πορεία το επιτελείο της Ένωσης μαζί με τον «Τσίνο» θα κρίνουν πότε μπορεί να επιστρέψει ξανά.

Συνολικά αυτή τη σεζόν, ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει 17 συμμετοχές με τρία γκολ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X