ΑΕΚ: Προσωπική απόφαση Αραούχο να μην μπει χειρουργείο

ΑΕΚ: Προσωπική απόφαση Αραούχο να μην μπει χειρουργείο
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο προτίμησε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τη δική του μάχη δίνει, εδώ και αρκετό καιρό, ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός άσος έχει χάσει σημαντικά παιχνίδια της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, στερώντας παράλληλα από τον Ματίας Αλμέιδα ένα πολύτιμο εργαλείο στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Μετά το τελευταίο πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου», ο ίδιος είχε δύο επιλογές για να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη κατάσταση. Η μία ήταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η άλλη να πάει συντηρητικά, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή, κάτι που τελικά και επέλεξε.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Αργεντινού επιθετικού να μην υποβληθεί σε επέμβαση αλλά να κάνει συντηρητική θεραπεία, μια απόφαση που έλαβε μετά από συζήτηση με τον γιατρό του αλλά και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Στόχος είναι ο «Τσίνο» να είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά από ένα διάστημα δύο με τριών εβδομάδων κάτι που σημαίνει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα στο τέλος του Ιανουαρίου και στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα απουσιάζει από σημαντικά παιχνίδια της ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X