Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει τον Ηλία Καντζούρη

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει τον Ηλία Καντζούρη
Photo Credits: INTIME

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Αλεκσάνταρ Τζίκιτς και έχει βάλει στο μάτι τον Ηλία Καντζούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ηλία Καντζούρη έχει κυκλώσει η Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά το πρόωρο διαζύγιο με τον Αλεκσάνταρ Τζίκιτς, σύμφωνα με τη Walla Sport.

Ο 52χρονος Σέρβος τεχνικός αρνήθηκε να επιστρέψει στο Ισραήλ, τώρα που επανεκκίνησε το εγχώριο πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην αποδέσμευσή του. Κάπως έτσι, το όνομα του Ηλία Καντζούρη, που βρίσκεται στη Γαλλία και τον πάγκο της Λιμόζ, έπεσε στο τραπέζι. Η Χάποελ ξέρει το έργο του Έλληνα τεχνικού, αφού πέρσι αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Basketball Champions League.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι πάντως ο μοναδικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Τζίκιτς. Στη λίστα της Χάποελ βρίσκονται ακόμα οι Γιούριτσα Γκόλεματς και Νέναντ Μάρκοβιτς.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X