Έρευνα για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί-Η μεσολάβηση από το κόμμα του Μακρόν

Έρευνα για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί-Η μεσολάβηση από το κόμμα του Μακρόν
Photo Credits: INTIME

Υπό έρευνα είναι η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής του συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην υπόθεση, μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της χώρας, Ιγκ Ρενσόν, ο οποίος ενδεχομένως να χρησιμοποίησε… παράτυπο τρόπο ώστε να ευνοηθεί φορολογικά ο σύλλογος.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ άφησε την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017 και μετακόμισε στο Παρίσι, με την Παρί να πληρώνει στον καταλανικό σύλλογο ποσό 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που ερευνάται τώρα, βάσει τηλεφωνικών επικοινωνιών που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου της Εθνοσυνέλευσης, Ιγκ Ρενσόν, από το κόμμα του προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και ενός ανώτερου παράγοντα της Παρί, του τότε διευθυντή επικοινωνίας της Ζαν Μαρσιάλ Ριμπές.

Εξετάζεται αν ο Ρενσόν έκανε… ελιγμούς ώστε η Παρί να αποκτήσει φορολογικά πλεονεκτήματα για την πληρωμή αυτής της μεταγραφής, της μεγαλύτερης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ως αντάλλαγμα, ο πολιτικός έλαβε δωρεάν εισιτήρια για το «Παρκ ντε Πρενς» και άλλα δώρα.

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X