Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Νταβίντ Κάρμο, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Νταβίντ Κάρμο, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάβιντ Κάρμο στον Ολυμπιακό λένε οι Τούρκοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τούρκικα μέσα και συγκεκριμά στην «Fotospor»  αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακος είναι κοντά στον Νταβίντ Κάρμο παρά την αρνητική απάντηση της Πόρτο πρίν δύο μέρες όπως είπαν πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Το τουρκικό μέσο μάλιστα αναφέρει πως ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στον Ολυμπιακό σε ελάχιστες μέρες. Εκείνος δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στους «δράκους», έχοντας μάλιστα «υποβιβαστεί» στην δεύτερη ομάδα τους.

Φέτος, έχει μόλις πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές αγωνιζόμενος συνολικά για 1.150 λεπτά. Φυσικά βασικός λόγος της επιθυμίας του να αυξήσει τον αγωνιστικό του χρόνο είναι πως θέλει να βρεθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα τελικά του Euro.

Το ενδιαφέρον πάντως για τον παίκτη από πλευράς των Πειραιωτών επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ και είναι μάλιστα και αρκετά έντονο.

Υπενθυμίζουμε πως η Πόρτο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπράγκα αντί 20,28 εκατ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2027. Πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός πήρε από τους «δράκους» με την μορφή δανεισμού και τον Φραν Ναβάρο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X