Η Super League και η La Liga επιστρέφουν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Η Super League και η La Liga επιστρέφουν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Πρώτη αγωνιστική του 2024 με αμέτρητες αγορές, Bet Builder, Partial και Auto Cash Out στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυνατές αναμετρήσεις ξεκινάει το 2024. Η Super League και η La Liga επιστρέφουν με την πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς, ενώ στην Ιταλία ολοκληρώνεται η φάση των 16 του Κυπέλλου.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες της Super League, της Serie A και του Κυπέλλου Ιταλίας. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις παίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, ο σημερινός αγώνας Μίλαν-Κάλιαρι (22:00), τα αυριανά παιχνίδια Λαμία-Ολυμπιακός (17:00), ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:00), Ρόμα-Κρεμονέζε (22:00), Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30) και η αναμέτρηση της Πέμπτης, Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα (22:00).

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και προτεινόμενες αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για επιλεγμένους αγώνες.

Ποδαρικό με διπλή αγωνιστική στη Εuroleague

Στη Euroleague η χρονιά ξεκινάει με διπλή αγωνιστική. Εκτός έδρας δίνουν τα παιχνίδια τους οι ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας σήμερα (21:15) με τη Μιλάνο και την Πέμπτη (21:15) με τη Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός δίνει δύο παιχνίδια στην Ισπανία, αύριο (21:30) με την Μπασκόνια και την Παρασκευή (21:30) με τη Βαλένθια.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague μεταξύ άλλων, για το σύνολο των πόντων, τα Over/Under συνολικά φάουλ στον αγώνα, τον πρώτο σκόρερ, το συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Οver/Under τεχνικές ποινές στον αγώνα, τα εύστοχα τρίποντα.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X