ΑΕΚ: Αγωνία για Βίντα ενόψει Βόλου - Τα πάντα θα κριθούν αύριο

ΑΕΚ: Αγωνία για Βίντα ενόψει Βόλου - Τα πάντα θα κριθούν αύριο
Photo Credits: INTIME

Ουδέν νεότερον από την κατάσταση του Βίντα στην ΑΕΚ με τα σπουδαία να είναι αύριο ενόψει του ματς της Τετάρτης με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνία στην ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα ενόψει του ματς με τον Βόλο την Τετάρτη (3/1) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αύριο Τρίτη (2/1) τα σπουδαία, λοιπόν, για τον Ντομαγκόι Βίντα που την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε ένα θλαστικό τραύμα και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο δεξί γόνατο.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ, στην ΑΕΚ θα περιμένουν να δουν πως θα αισθάνεται αύριο ο Κροάτης αμυντικός. Το θέμα είναι καθαρά για το αν ενοχλεί ή όχι πληγή που έχει στο δεξί γόνατο. Αν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κρίνει ότι ο Βίντα δεν πρέπει να πιεστεί, δεν θα πιεστεί.

Και είναι λογικό στην ΑΕΚ να σκέφτονται έτσι για τον Βίντα, με δεδομένο πως ακολουθούν ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά και στα δύο ματς των «16» του Κυπέλλου με τον Άρη.

Και στην Ένωση δεν θέλουν να ρισκάρουν, αφού εκτός των άλλων απουσιάζει και ο Μουκουντί που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν. Έτσι η ΑΕΚ μένει με 3 διαθέσιμους στόπερ και δη τους Μήτογλου, Κάλενς και βέβαια τον Βίντα.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο δεν υπολογίζει επίσης στους Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί που θα λάβουν και αυτοί μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Asian Cup αντίστοιχα.

Eπιπλέον, εκτός παραμένουν οι Αραούχο και Σιντιμπέ, με τον Αργεντινό επιθετικό, να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο.

Ενώ να θυμίσουμε πως τα ευχάριστα νέα των τελευταίων ημερών έχουν να κάνουν με την επιστροφή των Στάνκοβιτς, Πόνσε και Γιόνσον σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X