Premier League: Η Φούλαμ σόκαρε την Άρσεναλ (2-1) που παραπαίει!

Premier League: Η Φούλαμ σόκαρε την Άρσεναλ (2-1) που παραπαίει!
Photo Credits: INTIME

Η Άρσεναλ προβλημάτισε και πάλι, υποτάχθηκε στη Φούλαμ με 2-1 και αποχαιρέτησε το 2023 με back-to-back ήττες στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ προβλημάτισε και πάλι, υποτάχθηκε στη Φούλαμ με 2-1 και αποχαιρέτησε το 2023 με back-to-back ήττες στο πρωτάθλημα που θέτουν σε κίνδυνο τον τίτλο!

Η Άρσεναλ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό όμως στη συνέχεια έπεσε θύμα ανατροπής από την Φούλαμ στο “Κρέιβεν Κότατζ”, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να θριαμβεύει με 2-1 και να υποχρεώνει τους κανονιέρηδες να πέσουν στην 4η θέση του πίνακα.

Η Άρσενάλ πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League όμως στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι το φινάλε του 2023 ακολούθησε προσγείωση για τους κανονιέρηδες και μάλιστα απότομη. Πρώτα υπέστησαν εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Γουέστ Χαμ μεσοβδόμαδα ενώ το απόγευμα της Κυριακής (31/12) ήρθε νέο χαστούκι από συμπολίτισσα, με την Φούλαμ να επικρατεί με 2-1 στο “Κρέιβεν Κότατζ” και να ρίχνει την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στην τέταρτη θέση.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή ήταν η πρώτη ανατροπή τη φετινή σεζόν για τους κότατζερς αλλά και η πρώτη τους επιτυχία απέναντι στην Άρσεναλ εντός έδρας μετά από το 2012.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Καστάν, Ανταραμπιόγιο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Κέρνι (93′ Χάρισον Ριντ), Ντεκόρδοβα-Ριντ (80′ Γουίλσον), Ιγουόμπι (72′ Περέιρα), Γουίλιαν (80′ Ντιόπ), Χιμένες.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ (67′ Ζεσούς), Σαλιμπά, Μαγκαλάες, Κίβιορ (46′ Τομιγιάσου), Έντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς (77′ Νέλσον), Σακά, Ενκέτια, Μαρτινέλι (67′ Τροσάρ).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X