Μίλαν: Ο Λεάο απάντησε στους επικριτές του, μετά από αποδοκιμασίες στο ματς με την Σασουόλο

Μίλαν: Ο Λεάο απάντησε στους επικριτές του, μετά από αποδοκιμασίες στο ματς με την Σασουόλο
Photo Credits: INTIME

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σασουόλο έφεραν έντονο εκνευρισμό στον Ραφαέλ Λεάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφαέλ Λεάο φόρεσε φανέλα βασικού στο ματς με την Σασουόλο, με την εμφάνισή του να μην ικανοποιεί ωστόσο μερίδα των οπαδών της Μίλαν και να γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών τη στιγμή της αλλαγής του στο 81ο λεπτό.

Κάτι που δεν άρεσε όμως στον Πορτογάλο φορ, με αποτέλεσμα να απαντήσει μία ημέρα μετά. Σε video που δημοσίευσε στο Instagram, το οποίο συνοδεύεται από μία μία κόκκινη και μαύρη καρδιά, δήλωσε πως “Θα είμαι πάντα εγώ απέναντι στον εαυτό μου. Ευχαριστώ 2023, ερχόμαστε 2024” ενώ φρόντισε να στείλει και ένα δεύτερο μήνυμα.

Και αυτο γιατί κατά τη διάρκεια του video που περιλαμβάνει όμορφες στιγμές του με τη ροσονέρα φανέλα (γκολ, ντρίμπλες, πανηγυρισμούς, μεταξύ των οποίων και το χέρι στο στόμα ως απάντηση στους επικριτές) έγραψε την εξής φράσης: “Οι κριτικές μού δίνουν ώθηση. Συνεχίστε να μιλάτε, εγώ απαντώ στο γήπεδο”.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X