Μάντσεστερ Σίτι: Στο «Έτιχαντ» τα πέντε τρόπαια που σήκωσε μέσα στο 2023

Μάντσεστερ Σίτι: Στο «Έτιχαντ» τα πέντε τρόπαια που σήκωσε μέσα στο 2023
Photo Credits: INTIME

Πρωτάθλημα Αγγλίας, FA Cup, Champions League, Super Cup, FIFA Club World Cup, είναι τα πέντε τρόπαια που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο 2023.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι που βρέθηκαν στο «Έτιχαντ» για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το 2023, είχαν την τύχη να δουν και τα πέντε τρόπαιο που κατέκτησαν οι «πολίτες» μέσα στο έτος.

Μέσα σε μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε η δεύτερη Αγγλική ομάδα που έκανε τρέμπλ με πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, ενώ το 1998-1999 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που το είχε ξανά πετύχει.

Τα τρόπαια του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Champions League, του Super Cup που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Αύγουστο στο «Γ.Καραϊσκάκης» και το τελευταίο που κατέκτησε πριν από λίγες μέρες, αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, τοποθετήθηκαν στις βάζεις τους, για να μπορέσει ο κόσμος της ομάδας να τα θαυμάσει για ακόμα μια φορά.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X