Η… εγκληματική οργάνωση, το «πλυντήριο» και το ανέκδοτο

Η… εγκληματική οργάνωση, το «πλυντήριο» και το ανέκδοτο
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει το τελευταίο του blog της φετινής χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Αλέξη (έλα, σοβαρούς σας θέλω, ένας είναι ο Αλέξης), μέσω της οποίας μας ενημέρωσε για τη μήνυση που συντάσσει για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα καταγγέλλει – αποκαλύπτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση, η οποία δυστυχώς από το 1996 παραμένει ατιμώρητη και έχει καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο! Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζει ειδικά όσα συμβαίνουν τα τελευταία δέκα χρόνια!

Είναι ο ίδιος Αλέξης, ο οποίος πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ, επέστρεφε τον όρο «σκουπίδι» στο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κατηγορούσε για «εγκληματική οργάνωση», τονίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να πάει φυλακή. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε από τότε και ο Αλέξης επιθυμεί διακαώς να συνδέσει το όνομά του με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεδομένα θα έχει τους δικούς του λόγους…

Όπως λοιπόν έγραψε ο Αλέξης από το 1996 αυτή η «εγκληματική οργάνωση» παραμένει ατιμώρητη και έχει καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έριξα μία ματιά τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και μετά. Όχι ότι δε θυμόμουν, αλλά έτσι για το… ονόρε. Είδα λοιπόν ότι υπάρχει μία ομάδα η οποία έχει κατακτήσει τα 22 από τα 27 πρωταθλήματα.

Πρέπει αυτή την ομάδα να την… «τσάκισε» το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η «εγκληματική οργάνωση». Πρέπει να τη χτυπούσε αλύπητα το σύστημα και δεν την άφηνε να σηκώσει κεφάλι… Είδα επίσης όλες τις άλλες ομάδες να διαμαρτύρονται για πράγματα που έχουν συμβεί όλα αυτά τα 27 χρόνια. Σα δε ντρέπονται λέω εγώ…

Είδα επίσης ότι τα τελευταία δέκα χρόνια (στα οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο χρηματοδότης του ΠΑΣ Κόρινθος), η ίδια ομάδα, για λογαριασμό της οποίας θα κάνει τη μήνυση ο Αλέξης, έχει κατακτήσει εφτά πρωταθλήματα! Αίσχος! Μα είναι πράγματα αυτά! Άκου να έχουν το δικαίωμα να πάρουν άλλες ομάδες το πρωτάθλημα! Να μπούνε όλοι φυλακή!

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα και μόνο πράγμα. Το επόμενο διάστημα θα διασκεδάσουμε πολύ! Καλά να είμαστε και θα έχουμε λόγο να γελάμε κάθε μέρα και πιο πολύ!

«Πλυντήριο» ποδοσφαιριστών…

Πλησιάζουμε την 1η Ιανουαρίου και φυσικά αγαπημένο θέμα όλων είναι οι μεταγραφές. Πριν αρχίσετε τα «ναι αλλά δε… γράφεις και δε… λες», θα σας το κάνω απλό. Αν ήταν στο χέρι μου, δύο θα ήταν οι άμεσες προτεραιότητες μου. Ακραία μπακ και γκολκίπερ. Δεν είναι στο χέρι μου, δεν αποφασίζω εγώ και όσες μεταγραφές και αν αραδιάσω ότι θέλω εγώ, δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό.

Το ζητούμενο και η ουσία είναι ΠΑΝΤΑ το τι θέλει η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα. Όταν με το καλό εκκινήσει ξανά το πρωτάθλημα θα έχουμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε τον προπονητή και να μας πει τι θέλει αυτός…

Πέρσι για παράδειγμα γράφαμε σχεδόν όλοι, να πάρει αριστερό μπακ όταν τραυματίστηκε στο Μουντιάλ ο Μοχαμάντι. Ο Αλμέιδα ήταν αρνητικός και η ΑΕΚ δεν πήρε. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε και μάλιστα πανηγυρικά! Το τι θα γίνει τώρα θα το δούμε στην πορεία.

Εγώ λοιπόν δεν πρόκειται να ξαναμπώ στη λογική αυτή. Διότι είδαμε και το καλοκαίρι τι έγινε. Ποιοι πανηγύριζαν το καλοκαίρι; Οι Ολυμπιακοί που έκαναν 17 μεταγραφές. Όχι μία και δύο, αλλά 17! Ήδη όμως το… πλυντήριο έχει πιάσει δουλειά!

Ο… βράχος Φρέιρε δεν είναι βράχος αλλά άμμος και δεν υπολογίζεται. Ο Ποροζό δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Ρίτσαρντς ουσιαστικά αγνοείται! Ο Μπιανκόν παίζει στόπερ, αλλά δεν είναι στόπερ. Ο Κίνι εξαφανίστηκε μετά την 5άρα στο Φράιμπουργκ, ο… πυλώνας Ιμπόρα δεν… κάνει, ο killer Γιόβετιτς είναι μεγάλος και δε σκοράρει, με τον Σολμπάκεν γελάνε και τα τσιμέντα, ενώ ο πολυδιαφημιζόμενος Σκάρπα όπως ήρθε, έφυγε. Για τον Αλεξανδρόπουλο δε σιγά μη δώσουν λεφτά για να τον αγοράσουν.

Τι έμεινε; Οι Ορτέγκα και Έσε, ο Ποντένσε και λίγο ο Ελ Κααμπί. Τι να της κάνω λοιπόν τις 17 μεταγραφές (δεν έβαλα καν στην εξίσωση τους Καρβάλιο, Χόλσγκροουβ, Μπρνιτς) αν δεν πετυχαίνω ούτε… τα βασικά; Τώρα φεύγουν αυτοί για έρθουν οι άλλοι… Ουσία ΜΗΔΕΝ!

Για μένα το ιδανικό σε κάθε «παράθυρο», είναι να κάνεις λίγες, αλλά ποιοτικές μεταγραφές. Ποτέ δε θα σου βγούνε όλες, αλλά μειώνεις το ρίσκο και δυναμώνεις σωστά ποδοσφαιρικά. Μακάρι λοιπόν η ΑΕΚ να κάνει μία ή δύο κινήσεις, αλλά να είναι με παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά.

Να βρει για παράδειγμα έναν… Γιάκομπ Γιόχανσον (σε όποια θέση γουστάρετε) που να αποκτηθεί στις 28/12 και να παίξει στις 8/1, όπως είχε κάνει ο Σουηδός. Το να κάνει πέντε μεταγραφές Αλεξάντερ Φράνσον, που τον απέκτησε 2/2 και σε ενάμισι χρόνο έκανε 7 εμφανίσεις guest star, δεν έχει κανένα νόημα. Ας μείνει ως έχει…

Το ανέκδοτο

Είδα τη συνέντευξη Τύπου του Φατίχ Τερίμ. Βγήκε λοιπόν και δήλωσε αναφερόμενος στις μεταγραφές: «Πριν γνωρίσω την ομάδα μου, δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Εμπιστεύομαι το υλικό που υπάρχει».

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Λημνιού! Μιλάμε για επικοινωνιακό έπος όχι αστεία! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τρόπο λειτουργίας ε; Φέρανε προπονητή και του φόρτωσαν έναν παίκτη δευτερόλεπτα μετά από αυτά που είχε δηλώσει!

Ο Λημνιός ήταν (είναι;) ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Αυτό που ξέρω είναι ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει αγωνιστεί 51’ σε επαγγελματικό επίπεδο κι η τελευταία του φορά ήταν πέρσι το Μάιο. Ε αν είναι να κάνει τέτοια μεταγραφή η ΑΕΚ ας μην κάνει καμία…

ΥΓ: Καλή Πρωτοχρονιά! Να περάσετε τέλεια με τους ανθρώπους που αγαπάτε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X