Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Κολωνία άφησε τον Λημνιό παρότι έχει απαγόρευση μεταγραφών»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Κολωνία άφησε τον Λημνιό παρότι έχει απαγόρευση μεταγραφών»
Photo Credits: INTIME

Αίσθηση προκάλεσε στις τάξεις των γερμανικών ΜΜΕ η απόφαση της Κολωνίας να αφήσει τον Δημήτρη Λημνιό να πάει στον Παναθηναϊκό εν μέσω απαγόρευσης μεταγραφών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίσθηση προκάλεσε στις τάξεις των γερμανικών ΜΜΕ η απόφαση της Κολωνίας να αφήσει τον Δημήτρη Λημνιό να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό πριν 1,5 χρόνο και μπορεί να έχει επανέλθει στη δράση τους τελευταίους μήνες απολύτως υγιής, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Κολωνίας, η οποία τελικά αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παρά ταύτα αρκετά γερμανικά ΜΜΕ υποδέχτηκαν με έκπληξη τη συγκεκριμένη είδηση και ο λόγος είναι πως στους “τράγους” επιβλήθηκε πριν λίγες μέρες (21/12) απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, ήτοι ως τον Γενάρη του 2025, λόγω μίας παλαιότερης δικαστικής διαμάχης που είχαν με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, για έναν νεαρό παίκτη (ανήλικο) που είχαν πάρει από τη σλοβένικη ομάδα.

Η ποινή είχε επιβληθεί παλαιότερα από τη FIFA και πλέον έχει τελεσιδικήσει  από το CAS στο οποίο είχε προσφύγει η Κολωνία.

Την ίδια στιγμή εξάλλου η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και δίνει μάχη για την παραμονή της στην Bundesliga.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X