Γκουντάρας: «Η ΑΕΚ είναι καρδιά και συναίσθημα - Μαύρος και Ντέμης είναι χαραγμένοι μέσα μου»

Γκουντάρας: «Η ΑΕΚ είναι καρδιά και συναίσθημα - Μαύρος και Ντέμης είναι χαραγμένοι μέσα μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ και τον ελληνικό αθλητισμό που αγαπά και ονειρεύεται…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχαιρετά το 2023 σε ένα special επεισόδιο με πολλές ατάκες. Τι είπε για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, τον Θωμά Μαύρο, τον Ντέμη Νικολάιδη και τον Ματίας Αλμέιδα.

Για την ΑΕΚ: «Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, αλλά και για τον αθλητισμό. Μου αρέσουν όλα τα αθλήματα και κυρίως, να μπορώ να παίρνω τα παιδιά μου να βλέπουμε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο και βόλεϊ. Αλλά δεν μου αρέσει μόνο η ΑΕΚ. Μου αρέσουν και οι άλλες οι ομάδες και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω με πόση σιγουριά μπορώ να πάω να δω και κάποια άλλη ομάδα».

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα, έχει φιλοσοφία ζωής, ρίζες, έχει αρχή και δεν έχει τέλος, στόχους, συναίσθημα, είναι οικογένεια και καρδιά».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος του διαχρονικός παίκτης της ΑΕΚ: «Εγώ η αλήθεια είναι πως έχω προλάβει και τον Μαύρο. Αυτός και ο Ντέμης έχουν χαραχθεί, αλλά και οι δύο είναι εμβληματικοί για την ΑΕΚ. Γιατί ήταν στην ομάδα που αγάπησα. Από το φετινό ρόστερ έχω ξεχωρίσει τον Λάζαρο Ρότα, για την εξέλιξή του κυρίως, κάτι που μου αρέσει κυρίως στα νέα παιδιά να προχωράνε και να εξελίσσονται. Επίσης η διαχρονικότητα του Μάνταλου, που έχει ακούσει πάρα πολλά αδίκως και που δεν τα έχει βάλει ποτέ κάτω».

Για το τι ξεχωριστό έχει ο Ματίας Αλμέιδα: 

«Αυτός ο προπονητής έχει καταφέρει ακόμα και τους παίκτες που είναι στον πάγκο να μην γκρινιάζουν. Έχει κάνει την ΑΕΚ ξανά οικογένεια, έχει περάσει την φιλοσοφία του, οι παίκτες παίζουν ο ένας για τον άλλον και έχει φτιάξει τα αποδυτήρια κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Επίσης θυμάμαι το τελευταίο περσινό παιχνίδι με τον Βόλο, όπου βγήκε από το αμάξι του και μου είπε σε μένα και στον γιό μου, πως έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Ούτε να χαμογελάσει, ούτε να πανηγυρίσει τίποτα. Μακάρι πραγματικά να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, γιατί κάνει καλό σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ποιον θα έπαιρνε συνέντευξη τον Αλμέιδα ή τον Ντέμη: «Θα επέλεγα τον Ντέμη. Γιατί τον Αλμέιδα δεν θα τον έβλεπαν οι άνθρωποι που βλέπουν το πρωϊ τηλεόραση. Ενώ από την άλλη, τον Ντέμη τον ξέρουν όλοι. Επίσης, κάτι ξεχωριστό που έχει ο Ντέμης γιατί τον είχα δει τις προάλλες από κοντά, του είπα πως βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει αντικειμενικά και μου αρέσει αυτό».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X