Κι όμως, η ΚΕΔ έβαλε Μανούχο στην ΑΕΚ και συνεχίζει το όργιο με Βεργέτη

Κι όμως, η ΚΕΔ έβαλε Μανούχο στην ΑΕΚ και συνεχίζει το όργιο με Βεργέτη

Ο Γκρανκάσας πήρε τα άσχημα μαντάτα από τους ορισμούς της ΚΕΔ και στέλνει μηνύματα για Μανούχο, Βεργέτη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξεκινάμε καλά το 2024, αν κρίνουμε από τους ορισμούς της ΚΕΔ. Η οποία για μια ακόμη φορά δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά όσον αφορά την αντιμετώπιση της ΑΕΚ και αντίστοιχα των ανταγωνιστών της.

Μοιάζει αδιανόητο, αλλά λίγες μόνο μέρες μετά από την «μαχαιριά» στο Αγρίνιο, με τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Βίντα στις καθυστερήσεις, η ΚΕΔ εμφανίζει τον Μανούχο σε αγώνα της ΑΕΚ! Θα είναι VAR στο ματς με τον Βόλο.

Όχι μόνο δηλαδή επικυρώνει η ΚΕΔ, καλύπτει, δικαιολογεί απόλυτα τον μη καταλογισμό του καθαρού πέναλτι, αλλά φέρνει σχεδόν άμεσα σε αγώνα της ΑΕΚ τον ίδιο διαιτητή. Τον Μανούχο, που φέρει τεράστια ευθύνη για το πνίξιμο του καθαρού πέναλτι.

Οι άλλοι κανόνες του πρωταθλήματος

Ο Μανούχος είναι ο διαιτητής που απέβαλε τον Μάνταλο στο ματς του πρώτου γύρου, με την ΑΕΚ να χάνει με 1-0 ήδη και ουσιαστικά την καταδίκαζε σε απώλεια, η οποία αποτράπηκε με την υπέρβαση της ομάδας του Αλμέιδα να ανατρέψει το σκορ και μάλιστα δύο φορές, με δέκα παίκτες.

Στο πρωτάθλημα στο οποίο μόλις την προηγούμενη αγωνιστική ο Σιδηρόπουλος δεν απέβαλε τον Θυμιάνη επικαλούμενος την ένταση του χτυπήματος και το κατά πόσο πήγε αρχικά για την μπάλα ο παίκτης του Πανσερραϊκού στο αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκαρσία, ο Μανούχος είχε βγάλει κόκκινη απευθείας στον Μάνταλο για εκείνη την soft και χαμηλά μάλιστα επαφή με τον παίκτη του Βόλου. Άλλοι κανόνες φαίνεται…

Ο Βεργέτης στα… πούπουλα

Και πάμε στο δεύτερο κομμάτι. Το ρεσιτάλ της ΚΕΔ με τον Βεργέτη από την Αρκαδία συνεχίζεται. Ανέγγιχτος εντελώς από τα όργια με τις αποβολές που χάρισε στον Παναθηναϊκό στον Βόλο και μάλιστα με το ματς στο 0-0, ορίζεται την αμέσως επόμενη αγωνιστική VAR στο Ατρόμητος – Κηφισιά! Ο Βεργέτης ο οποίο εκτός των άλλων ήταν VAR στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ και είχε συμμετοχή κι εκείνος κομβική στο πνίξιμο του πέναλτι στον Βίντα.

Συμπερασματικά έχουμε την ΚΕΔ να αβαντάρει ανοιχτά ένα δίδυμο που πρωταγωνίστησε σε κατάφωρη παραβίαση κανονισμών σε βάρος της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, να τους δίνει το μήνυμα πως καλά έκαναν και δεν έδωσαν τον πέναλτι. Και τον έναν από αυτούς, τον Βεργέτη να τον επιβραβεύει ακόμη περισσότερο, πλέον και για το χειρουργείο στο Βόλος – Παναθηναϊκός.

Το πράγμα απλά αρχίζει να ξεφεύγει… Ούτε τα προσχήματα.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X