Ο Λημνιός στον Παναθηναϊκό

Ο Λημνιός στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λημνιό έχει έρθει ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λημνιό έχει έρθει ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Επαναπατρισμός για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους»!

Με δημοσιευμά του την Πέμπτη το γερμανικό Kicker… φωτογράφιζε την επιστροφή του Λημνιού στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά το όχι πετυχημένο πέρασμά του από την Κολωνία. Τελικά την είδηση… επιβεβαιώνει το dikisports του Κυριάκου Θωμαϊδη καθώς τονίζει πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, συμφώνησε να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Ο Λημνιός, που στο ελληνικό πρωτάθλημα πανηγύρισε μεταξύ άλλων και νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Κολωνία και βρέθηκε αναζήτηση ομάδας. Ο δανεισμός του στην Τβέντε τον είχε βοηθήσει να επανακάμψει (33 ματς, 8 γκολ), αλλά τον Σεπτέμβριο του ’22 έπαθε ρήξη χιαστών σε ένα φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο στον Βόλο, έχασε τη σεζόν και φέτος δεν είχε τύχη στην Κολωνία, έχοντας γράψει μόνο μια συμμετοχή με την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X