ΝΒΑ: Η απογοήτευση του Κάρι και του Τόμπσον μετά την ήττα από τους Χιτ (VIDEO)

ΝΒΑ: Η απογοήτευση του Κάρι και του Τόμπσον μετά την ήττα από τους Χιτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήττηθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ με τον Κάρι και τον Τόμπσον να φαίνεται τρομερά απογοητευμένοι μετά το τέλος της αναμέτρησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο είναι ξεκάθαρη η απογοήτευση του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον, μετά την ήττα των Γουόριορς από τους Χιτ.

Είναι δύο παίκτες που έχουν πανηγυρίσει παρέα 4 πρωταθλήματα με τους Γουόριορς. Από το 2015 μέχρι το 2022, έφτασαν 4 φορές στην κορυφή του ΝΒΑ με τους… πολεμιστές. Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, γνωστοί και ως Splash Brothers είναι τεράστια κεφάλαια για την ιστορία του Γκόλντεν Στέιτ. Πονάνε την ομάδα, έχουν περάσει δύσκολες, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές σε αυτή.

Μετά το τέλος του ματς κόντρα στους Χιτ και την ήττα των Γουόριορς, η κάμερα έπιασε την απογοήτευση τους. Ο Κάρι είχε μια πετσέτα στο πρόσωπο του και έδειχνε την στεναχώρια του και ο Κλέι… κοιτούσε στο πουθενά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X