Μπακασέτας: Δεν παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός - Μπάσιμο από Μπεσίκτας, ενδιαφέρον από Μαρσέιγ

Μπακασέτας: Δεν παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός - Μπάσιμο από Μπεσίκτας, ενδιαφέρον από Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Και άλλοι... μνηστήρες για Μπακασέτα με την υπόθεση να δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει ανταγωνισμός για Παναθηναϊκό, με τον Μπακασέτα να απασχολεί έντονα τις Μπεσίκτας και Μαρσέιγ!

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στην υπόθεση Μπακασέτα με τους «πράσινους» βάσει των όσων αναφέρουν τουρκικά και γαλλικά ΜΜΕ να έχουν σκληρό ανταγωνισμό από άλλες ομάδες που μπορούν να ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες στη γείτονα, η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας που είναι, πλέον, δεδομένο ότι δεν θέλει να μείνει στην Τραπεζούντα και ψάχνεται για αποχώρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Μπεσίκτας επισημοποίησε το ενδιαφέρον της και είναι διατεθειμένοι να προτείνουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο «Μπάκα», όμως, φαίνεται να απασχολεί και τη Μαρσέιγ!

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «lephoceen», η Μαρσέιγ πάει για τρεις μεταγραφές τον χειμώνα, μία εκ των οποίων είναι στα χαφ και ο Μπακασέτας είναι στη λίστα των Μασσαλών και οι Γάλλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Έλληνα άσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X