Τσέλσι: Τραυματίστηκε ξανά ο Λάβια, άτυχος στο ντεμπούτο του

Τσέλσι: Τραυματίστηκε ξανά ο Λάβια, άτυχος στο ντεμπούτο του
Photo Credits: INTIME

Πραγματικά... άτυχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά… άτυχος στάθηκε ο Ρομέο Λάβια ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά με την Τσέλσι και τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του.

Ο Βέλγος κόστισε 60 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι και μάλιστα, για να φορέσει τα μπλε, είχε αρνηθεί την Λίβερπουλ που είχε επιχειρήσει να τον κάνει δικό της από τη Σαουθάμπτον.

Ο Λάβια ήθελε να συμμετέχει στο πρότζεκτ των Λονδρέζων υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όμως, οι πρώτοι μήνες της παρουσίας του στην ομάδα ήταν πολύ άτυχοι.

Τον περασμένο Αύγουστο άρχισε να παρουσιάζει ενοχλήσεις και να χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, έμεινε εκτός μέχρι και τα τέλη του Δεκέμβρη, ωστόσο, το ντεμπούτο του δεν ήταν ιδανικό.

Πέρασε στο ματς με την Πάλας στο 58ο λεπτό στη θέση του Μάατσεν, η Τσέλσι μπορεί να νίκησε (2-1), όμως, ο Λάβια αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, πράγμα για το οποίο ενημέρωσε ο προβληματισμένος Ποτσετίνο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X