ΑΕΚ: Για την πρόκριση κόντρα στον Ηνίοχο η ανδρική ομάδα futsal

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τον Ηνίοχο για το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2023 δίνει σήμερα η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, που φιλοξενείται στις  20:00 από τον Ηνίοχο στο Αθλητικό Κέντρο «Σαργκάνης-Μπέριος» για τη Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Υπερκυπελλούχοι, θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους δώσει και το εισιτήριο για τα Προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Καλαμάτα-Αθήνα ’90.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Μάνο, Ταρνανίδη, Πάις Αγ., Θεοφίλου, Πάις Αρ., Αδαμόπουλο, Σάλας, Τροβάτο, Βλασταρά, Ντάτη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Βρισκόμαστε στη Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και παίζουμε αντίπαλοι με ένα ιστορικό σωματείο για το ποδόσφαιρο σάλας, τον Ηνίοχο. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και έχουμε και κάποιες απουσίες παικτών για τον αυριανό αγώνα. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας και πάμε να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα πάρα το γεγονός ότι διανύουμε τις γιορτές, συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς με προπονήσεις και φιλικά, καθώς το άλλο Σαββατοκύριακο με το νέο έτος συνεχίζεται και το Πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και ο Σύλλογός μας να έχει πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X