ΑΕΚ: Με πέντε «κιτρινόμαυρους» στο «Κύπελλο Καρπαθίων» η Εθνική Ανδρών

ΑΕΚ: Με πέντε «κιτρινόμαυρους» στο «Κύπελλο Καρπαθίων» η Εθνική Ανδρών
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε για το Βουκουρέστι για το διεθνές τουρνουά με πέντε παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ και αναχώρησε αεροπορικώς με προορισμό το Βουκουρέστι και από εκεί στο Πιτέστι για να πάρει μέρος στο «Κύπελλο των Καρπαθίων» που θα διοργανωθεί για 45η φορά το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου.

Το τουρνουά θα αποτελέσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει του EURO 2024 και μετέχουν Ρουμανία, Ελλάδα, Γεωργία και Σλοβακία.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι πέντε διεθνείς της ΑΕΚ, Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής και Μάλλιος. Συγκεκριμένα η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους παρακάτω 18 αθλητές: Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία

«Τέτοια παιχνίδια βελτιώνουν το επίπεδο της ομάδας»

Ο διεθνής πίβοτ της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Περαστικά και σιδερένιος στον Χρήστο Μυλωνά, είναι στο μυαλό όλων μας! Με τα φιλικά στη Ρουμανία ξεκινάει και επίσημα το 2ο στάδιο της προετοιμασίας μας. Θέλουμε να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό αυτά τα παιχνίδια. Η Εθνική ομάδα είναι σε άνοδο τα τελευταία χρόνια γεγονός που μαρτυρά και η συμμετοχή μας στο EURO. Δεν θα πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, τέτοια παιχνίδια βελτιώνουν το επίπεδο της ομάδας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί αν και είναι σίγουρο ότι θα δοκιμάσουμε αρκετά σχήματα ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για τη δύσκολη συνέχεια».

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 28/12

15:00 Σλοβακία- Γεωργία

17:30 Ρουμανία- Ελλάδα

Παρασκευή 29/12

15:00 Μικρός τελικός

17:30 Τελικός

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X