Μάντσεστερ Σίτι: Κινείται και για το μεγάλο αστέρι της Χιρόνα

Μάντσεστερ Σίτι: Κινείται και για το μεγάλο αστέρι της Χιρόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Σαβίνιο από την Χιρόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Λα λίγκα και συγκεκριμένα της νεοφώτιστης Χιρόνα.

Μετά την απόκτηση του Κλαούντιο Ετσεβέρι από την Ρίβερ Πλέιτ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα κοιτάει την περίπτωση του Σάβιο ή Σαβίνιο όπως τον αποκαλούν, ο οποίος αγωνιζεται δανεικός από την Τρουά στην ισπανική ομάδα και έχει τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις του.

Η Χιρόνα όπως και η Τρουά ανήκουν στο λεγόμενο City Group, δηλαδή μέσα στις ομάδες που έχει στην εποπτεία της η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο Πεπ τον θέλει για την επόμενη σεζόν με τον παίκτη να παραμένει στη Χιρόνα μέχρι το τέλος της φετινης περιόδου αλλά αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο το deal να κλείσει άμεσα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλην της Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν εκδηλώσει κι άλλες ομάδες από την Premier League αλλά και από την Bundesliga με την τιμή του να κυμαίνεται κοντά στα 30.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 19χρονος εξτρέμ έχει 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Χιρόνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X