Μίκελ Αρτέτα για Έντι Ενκέτια: «Είναι σπουδαίος παίκτης για την Άρσεναλ»

Μίκελ Αρτέτα για Έντι Ενκέτια: «Είναι σπουδαίος παίκτης για την Άρσεναλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίκελ Αρτέτα στηρίζει τον Έντι Ενκέτια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Sun», ο Μίκελ Αρτέτα στηρίζει τον Έντι Ενκέτια ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες για την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και από ότι φαίνεται δεν θα πουληθεί τον Ιανουάριο καθώς βρίσκεται στα βασικά πλάνα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

«Έχει το βλέμμα του στο γκολ. Δείτε τα στατιστικά του τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτό που έχει κάνει είναι αξιοσημείωτο. Χρειάζεται λεπτά, ευκαιρίες και διαχείριση. Αν τα έχει αυτά, ο Έντι θα σκοράρει γκολ, αυτό είναι σίγουρο. Είναι σπουδαίος παίκτης για την Άρσεναλ. Μπορεί να γίνει καλύτερος, ναι. Και το καλύτερο είναι το ταλέντο που έχει, αλλά ειδικά η νοοτροπία του είναι απίστευτη. Όταν έχει αυτή τη νοοτροπία με αυτό το ταλέντο, θα γίνει σίγουρα πολύ καλύτερος».

Ο Ενκέτια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων της Premier League, των Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι «κανονιέρηδες» με τη σειρά τους έχουν συνδεθεί με τον επιθετικό της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ.

Αλλά ακόμα κι αν ο Τόνεϊ καταλήξει στην Άρσεναλ, ο Αρτέτα δεν θα επιτρέψει στον Ενκέτια να φύγει, καθώς θα ήθελε να έχει στον πάγκο μία σούπερ εναλλακτική λύση για να κυνηγήσει τον τίτλο της Premier League στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X