Έντι Χάου: «Θέλουμε να παίξουμε για να ξεχάσουμε την ήττα από την Λούτον»

Έντι Χάου: «Θέλουμε να παίξουμε για να ξεχάσουμε την ήττα από την Λούτον»
Photo Credits: INTIME

Ανυπομονούν όλοι για την Boxing Day

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγώνες της Premier League την εβδομάδα των Χριστουγέννων μπορεί να μην είναι δημοφιλείς για ορισμένους προπονητές, αλλά ο Έντι Χάου της Νιούκαστλ ανυπομονεί να παίξει την Boxing Day.

Η ήττα (1-0) από τη Λούτον που βρίσκεται στη 18η θέση το Σάββατο άφησε τον Χάου να λαχταράει για τον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Είμαστε απελπισμένοι για ένα άλλο παιχνίδι πολύ γρήγορα για να προσπαθήσουμε να βάλουμε αυτό το παιχνίδι (Λούτον) στο πίσω μέρος του μυαλού μας», είπε στους δημοσιογράφους.

Η Νιούκαστλ, που βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχει κερδίσει τα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας, κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, την πρωτοπόρο Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που ο Χάου ανυπομονούσε για το παιχνίδι του Σεντ Τζέιμς Παρκ.

«Τα εορταστικά παιχνίδια ήταν πάντα πολύ ευχάριστα. Τα λάτρεψα ως παίκτης. Μου άρεσε να παίζω τα Χριστούγεννα», είπε.

«Η διαχείριση, είναι το ίδιο. Νομίζω ότι είναι ελαφρώς διαφορετικά παιχνίδια. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ δυνατή.

Πρέπει να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία… να παίξουμε το παιχνίδι όπως ξέρουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα κάνουν τα υπόλοιπα», πρόσθεσε.

Ο Χάου προειδοποίησε να μην υποτιμηθεί η Νότιγχαμ Φόρεστ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην 17η θέση αφού έχει νέο προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

«Όποτε παίζεις με μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή, νομίζω ότι υπάρχει πάντα μια ενδιαφέρουσα δυναμική λόγω αλλαγών», είπε.

Η Νιούκαστλ είχε άσχημα αποτελέσματα τον Δεκέμβριο, συμπεριλαμβανομένων των αποκλεισμών από το Champions League και το League Cup, καθώς το σερί ηττών στα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα αυξήθηκε σε πέντε.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να απολαύσει τα Χριστούγεννα, ο Χάου είπε: «Ίσως φέτος όχι τόσο όσο τα προηγούμενα χρόνια».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X