Ο Σουν Γιανγκ δεν θα αγωνισθεί στο «Παρίσι 2024»

Ο Σουν Γιανγκ δεν θα αγωνισθεί στο «Παρίσι 2024»

Ο Κινέζος πρωταθλητής παραμένει τιμωρημένος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κινεζική ομοσπονδία κολύμβησης, ανακοίνωσε ότι τα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, θα διεξαχθούν μέχρι τον προσεχή Απρίλιο, δεδομένο που αποκλείει τον Σουν Γιανγκ από την προθεσμία για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Κινέζος πρωταθλητής παραμένει τιμωρημένος και θα μπορεί να επιστρέψει στους αγώνες από τον ερχόμενο Μάιο. Ο Σουν Γιανγκ, είναι το «αστέρι» της κινεζικής κολύμβησης, αλλά το 2020 τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό, μετά από ένα περιστατικό κατά την διάρκεια  ελέγχου ντόπινγκ και δεν θα μπορέσει να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κινεζικής ομοσπονδίας, η πρόκριση θα κριθεί από τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, το περασμένο καλοκαίρι στην Φουκουόκα (Ιαπωνία) και του 2024, τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Ντόχα, καθώς και σε μια διοργάνωση που έχει προγραμματισθεί για τον Απρίλιο στην πόλη Σενζέν.

Ωστόσο, Φιανγκ είναι αποκλεισμένος μέχρι τον Μάιο, ενώ επιπλέον, στα κινεζικά κριτήρια επιλογής εμπεριέχεται ένας όρος που αποκλείει κάθε αθλητή ο οποίος έχει τιμωρηθεί για ντόπινγκ περισσότερο από έναν χρόνο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X