Ρεάλ Μαδρίτης: Στα ραντάρ της Ρόμπερτ Ρενάν από την Ζενίτ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στα ραντάρ της Ρόμπερτ Ρενάν από την Ζενίτ
Photo Credits: INTIME

Τον 20χρονο Βραζιλιάνο βλέπει η Ρεάλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βγει στην γύρα για την απόκτηση ενός στόπερ, καθώς θέλει να κάλυψη το κενό της άμυνας μετά τους τραυματισμούς των Νταβίντ Αλάμπα και ο Έντερ Μιλιτάο.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι μερένγκες σύμφωνα με την AS είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Ρόμπερτ Ρενάν, που αγωνίζεται στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Μαδριλένοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους αρχικά με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πληροί το πακέτο για να ενισχύσει τους μερένγκες, καθώς είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη φόρμουλα θα ικανοποιούσε και τη Ζενίτ, όμως υπάρχει ένα μη ποδοσφαιρικό πρόβλημα.

Οι ομάδες που έχουν σχέσεις με το ρωσικό κράτος εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση (και τις ΗΠΑ), λόγω της στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα οι ομάδες δεν μπορούν να λάβουν ποσό μεγαλύτερο των 108 χιλιάδων ευρώ.

Ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ζενίτ είναι η Gazprom, μια από τις πιο γνωστές πετρελαϊκές εταιρείες που ελέγχεται από το ρωσικό κράτος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X