Ο νομικός της οικογένειας Κατσούρη τους βγάζει στον... τάκο: «Οι κατηγορούμενοι ως δια μαγείας αποφυλακίζονται - Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν υπήρξε οργάνωση, ούτε καθοδηγητές»

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, η δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου που εκπροσωπεί την οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διασυρθεί για τα καλά. Όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου και της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, έχεις επιστρέψει στο σπίτι τους.

Σήμερα αποφυλακίστηκαν και οι τελευταίοι ενώ μετά από τόσους μήνες κανένας ένοχος δεν έχει βρεθεί. Την ίδια στιγμή η Πολιτεία μιλά συνεχώς για την οπαδική βία και τόσο αυστηρά θα την αντιμετωπίσει…

Ο δικηγόρος της οικογένειας του οπαδού της ΑΕΚ σε ανακοίνωση του αναφέρει πως… ως δια μαγείας οι 105 συλληφθέντες ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 29χρονου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργόπουλος «Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως στην περίπτωση της Ν. Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».

Δηλωση δικηγόρου οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή για την αποφυλάκιση των Κροατών

Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, «ως δια μαγείας» μετά από τέσσερις (4) μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη. Φαίνεται πως στην περίπτωση της Ν. Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε.

Σταύρος Γεωργόπουλκος Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη Κατσούρη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X