Μπαρτσελόνα: Ηττήθηκε σε φιλικό, όμως έβαλε 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της

Μπαρτσελόνα: Ηττήθηκε σε φιλικό, όμως έβαλε 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της
Photo Credits: INTIME

H Μπαρτσελόνα έχασε αλλά πήρε χρήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές εβδομάδες, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την δυσαρέσκεια της προς τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουϊς Ντε Λα Φουέντε, επειδή χρισημοποίησε τον Γκάβι σ΄ έναν αγώνα άνευ σημασίας καθώς η «ρόχα» είχε προκριθεί στο Euro 2024, κατά την διάρκεια του οποίου ο νεαρός άσος τραυματίσθηκε σοβαρά.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν η χρησιμοποίηση του Γκάβι, σε συνδυασμό με τον υπερφορτωμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, κάτι όμως που δεν εμπόδισε τους Καταλανούς να «πετάξουν» για το Ντάλας, αμέσως μετά την δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Αλμερία για την LaLiga.

Σκοπός αυτού του «ταξιδιού-αστραπή», ήταν η φιλική αναμέτρηση με την μεξικανική Αμέρικα, ένα ματς που «έφερε» στα ταμεία των «μπλαουγκράνα» πέντε εκατομμύρια ευρώ. Για την Ιστορία, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 3-2, με σκόρερ τους Γιαμάλ (6`) και Γκουϊού (28`), ενώ τα τέρματα της μεξικανικής ομάδας, σημείωσαν οι Κινόνες (12`, 50`) και Μαρτίν (82`).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X