Οι πανηγυρισμοί της ΚΕΔ στην ΕΡΑσπορ για το «-4» της ΑΕΚ

Οι πανηγυρισμοί της ΚΕΔ στην ΕΡΑσπορ για το «-4» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας άκουσε τον Μάνταλο να θριαμβολογεί για τις αδικίες σε βάρος της ΑΕΚ και την αβάντα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και απορεί με την ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To τέλος συγκεκριμένα αυτής της εβδομάδας, που είχε μέσα δύο αγωνιστικές στην ουσία, επέλεξε ο κορυφαίος όσον αφορά τα εγχώρια μέλη, παράγοντας της ΚΕΔ, ο Σταύρος Μάνταλος, για να μιλήσει για την διαιτησία στο ραδιόφωνο. Να μιλήσει για βελτίωση κλπ.

Η εβδομάδα των θαυμάτων

Σε αυτή την εβδομάδα που είδαμε τον Βεργέτη με την συμπαράσταση του Τσαγκαράκη από το VAR, να πνίγει τρεις αποβολές σε βάρος του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Βόλο. Σε αυτή την εβδομάδα που είδαμε τον Τσαγκαράκη πριν πάει στον Βόλο, να δίνει πέναλτι υπέρ του ΟΣΦΠ στην βουτιά του Μασούρα στις Σέρρες και να τον επιβεβαιώνει ο Περράκης από το VAR.

Σε αυτή την εβδομάδα που ενώ συνέβαιναν όλα τα παραπάνω, ο Μανούχος με τον Βεργέτη (κι αυτός πριν πάει στον Βόλο για να σπρώξει Πανάθα) έπνιγαν το πέναλτι στον Βίντα στο Παναιτωλικός ΑΕΚ, ενώ ο Σιδηρόπουλος δεν απέβαλλε τον Θυμιάνη (επίσης με τον Διαμαντόπουλο στο VAR να αμολάει αετό) και στο δεύτερο ημίχρονο χάρισε την δεύτερη κίτρινη στον Ουεντραόγκο του Πανσερραϊκό.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός

Στις δηλώσεις του στην ΕΡΑσπορ ο Μάνταλος εξέφρασε εκτός από την ικανοποίηση του και την στενοχώρια του που ο ΟΣΦΠ τον… κρεμάει στα μανταλάκια πρωτοσέλιδων. Ωστόσο αυτό βέβαια έχει να συμβεί πολύ καιρό, αλλά είναι κάτι που δεν το ανάφερε. Ενδεχομένως να το κάνουν ξανά τώρα, που αποχαλινωμένοι από την πολιτική της ΚΕΔ και το πέναλτι – φάντασμα στις Σέρρες, έφτασαν στο σημείο να ζητάνε πέναλτι σε τρεις βουτιές στο Περιστέρι. Αλλά μέχρι τώρα καλά ήμασταν…

Για τον Παναθηναϊκό βέβαια ούτε λόγος να γίνεται. Τι να πει σε βάρος της ΚΕΔ, που κάθε αγωνιστική του δίνουν τα πάντα και τον προστατεύουν από τα πάντα;

Η στάση απέναντι στην ΑΕΚ

Και μένει η ΑΕΚ… Με τον Σταύρο Μάνταλο να εκφράζει στην ουσία την ικανοποίηση του που η Ένωση έχασε τέσσερις βαθμούς σε Αγρίνιο και Σέρρες, καθώς αυτό χρησιμοποίησε ως απάντηση σε ερώτημα για τις φήμες που θέλουν την ΑΕΚ… να ελέγχει την διαιτησία!!! Αυτή την απάντηση ο Σταύρος Μάνταλος την έδωσε λες και σε αυτά τα δύο ματς όλα είχαν πάει καλά, όλα είχαν γίνει σωστά και η ΑΕΚ δεν είχε δίκιο να διαμαρτύρεται για κάποια φάση.

Άλλωστε είχε σπεύσει η ΚΕΔ με την γνωστή φάμπρικα των διαρροών να προσφέρει πλήρη κάλυψη σε Μανούχο, Βεργέτη για το Αγρίνιο, δίνοντας το σύνθημα εκτός των άλλων στον Αρκάδα, να πάει 48 ώρες μετά στο Πανθεσσαλικό για να κάνει αυτό που ξέρει… Όπως με την μη τιμωρία στην ουσία του Τσαγκαράκη για το Κηφισιά – ΑΕΚ, του έδωσε επίσης το σύνθημα να συνεχίσει αχαλίνωτος.

Για να μπορεί σήμερα η ΚΕΔ να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να λέει: Ποια ΑΕΚ, δεν είδατε που έχασε τέσσερις βαθμούς; Όλα καλά.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X