Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίστηκαν ακόμα δύο Κροάτες που βρίσκοταν στις φυλακές της Αλικαρνασσού

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίστηκαν ακόμα δύο Κροάτες που βρίσκοταν στις φυλακές της Αλικαρνασσού
Photo Credits: INTIME

Τον περασμένο Αύγουστο 102 Κροάτες είχαν συλληφθεί για την καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος γύρος αποφυλακίσεων Κροατών χούλιγκαν από τις ελληνικές φυλακές αποφασίστηκε, καθώς ακόμα 2 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τον περασμένο Αύγουστο 102 Κροάτες είχαν συλληφθεί για την καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα επεισόδια να έχουν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Δύο Κροάτες από τους συνολικά 105 που είχαν προφυλακιστεί είχαν μεταφερθεί στη φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, από όπου πήραν αποφυλακιστήριο πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με το Creta24. Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 25 και 28.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποφυλάκισή τους έγινε σε διαφορετικούς χρόνους.

Συνολικά, ο αριθμός των Κροατών που αποφυλακίστηκαν το τελευταίο διάστημα είναι 93, από τους 95 που κατέθεσαν τα σχετικά αιτήματα.

Η κροατική πρεσβεία έχει αναλάβει να πληρώνει και τα 1.000 ευρώ της εγγύησης ανά οπαδό για την αποφυλάκιση, αν και σε πολλές περιπτώσεις οι δικηγόροι των οπαδών ήταν εκείνοι που κατέβαλαν το ποσό.

Η έρευνα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τον δράστη. Οι Κροάτες χούλιγκαν βαρύνονται με 11 κατηγορίες, αλλά όχι με αυτή της ανθρωποκτονίας, γι’ αυτό έγιναν δεκτά τόσα πολλά αιτήματα αποφυλάκισης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X