Σοκ για τον Άγιαξ: Αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ολλανδίας από ομάδα 4ης κατηγορίας!

Σοκ για τον Άγιαξ: Αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ολλανδίας από ομάδα 4ης κατηγορίας!
Photo Credits: INTIME

Ο Άγιαξ ηττήθηκε με 3-2 από την USV Χέρκουλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Άγιαξ να έδειξε πως – επιτέλους – βρίσκει τα πατήματά του τον τελευταίο καιρό, όμως η νέα… κατραπακιά δεν άργησε να έρθει.

Με τον Μιχάλη Βαλκάνη στον πάγκο – ελέω άδειας του Τζον Φαν’τ Σχιπ – ο Αίαντας γνώρισε τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στις καθυστερήσεις (3-2) από την ερασιτεχνική Χέρκουλες και έμεινε εκτός Κυπέλλου από τη φάση των «32» του θεσμού!

Μάλιστα, η κραταιά δύναμη του ολλανδικού ποδοσφαίρου έγραψε και μια… μαύρη πρωτιά, αφού αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο KNVB Beker από ερασιτεχνική ομάδα!

Η ομάδα από την Ουτρέχτη έβαλε από νωρίς πολύ δύσκολα στον Άγιαξ. Στο 16′ ο Πίτερς άνοιξε το σκορ και στο 66′ ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Αίαντας αναμενόμενα πίεσε και κατάφερε για λίγο να ανασάνει αφού με τα τέρμα των Μπρόμπεϊ και Άκπομ στο 83′ και το 89′ έφερε το ματς στα ίσα. Το… απόλυτο σοκ ωστόσο δεν αποφεύθχηκε, αφού στο 90+3′ το γκολ του Γκρότενμπεργκ τον «σκότωσε» και χάρισε την τεράστια πρόκριση στη Χέρκουλες!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X