Παίκτης και βοηθός προπονητή, νεκροί σε δυστύχημα στην Αλγερία

Παίκτης και βοηθός προπονητή, νεκροί σε δυστύχημα στην Αλγερία
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας και ο βοηθός προπονητή μιας αλγερινής ποδοσφαιρικής ομάδας, σκοτώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (20/12) σε τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας και ο βοηθός προπονητή μιας αλγερινής ποδοσφαιρικής ομάδας, σκοτώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (20/12), όταν το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή, ανετράπη κοντά στην πόλη Τιάρετ στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας. Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος, είναι ακόμη δέκα τραυματίες, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Αλγερίας (FAF).

«Ο τερματοφύλακας, Ζακάρια Μπουζιανί και ο βοηθός προπονητή, Καλέντ Μεφτάχ της ομάδας Μουλούντια Ντ Ελ Μπαγιάντ σκοτώθηκαν και δέκα μέλη του συλλόγου τραυματίστηκαν», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Το λεωφορείο μετέφερε την ομάδα προς το Τίζι Ούζου (σ.σ. στα ανατολικά της χώρας), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Καμπίλιε, για την 11η ημέρα του πρωταθλήματος.

Εις ένδειξη πένθους στην μνήμη των θυμάτων, η αλγερινή ομοσπονδία αποφάσισε «να αναστείλει όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματισθεί για αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την εθνική επικράτεια, σε επίπεδο όλων των κατηγοριών, μέχρι νεωτέρας.

Παράλληλα, η τελετή κλήρωσης για τους 32 και τους 16 του Κυπέλλου Αλγερίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος της Αλγερίας, Αμπντελματζίντ Τεμπουνε και ο υπουργός Αθλητισμού, Αμπεραχμάν Χαμάντ, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Σημειώνεται, ότι το 2022 στην Αλγερία κατεγράφησαν περισσότερα από 32.200 τροχαία ατυχήματα, προκαλώντας περισσότερους από 1.100 θανάτους και 40.000 τραυματισμούς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X