Το κανάλι του Πανσερραϊκός - ΑΕΚ

Το κανάλι του Πανσερραϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σε ποιο κανάλι θα δούμε απόψε την ΑΕΚάρα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη 21/12 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και τα προβλήματα είναι πάλι αρκετά για τον Ματίας Αλμέιδα.

Αν και ο Μουκουντί μπήκε στην αποστολή, εκτός έμειναν πάλι οι Αραούχο, Πόνσε, Στάνκοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ, Κάλενς, Πισάρο, αλλά και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.
Ο Γάλλος δεξιός μπακ δεν κατάφερε να βγάλει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και γι’ αυτό αποκλείστηκε από τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δέχτηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και στην προπόνηση της Τρίτης αισθανόταν ακόμα έντονες ενοχλήσεις. Με τη διακοπή της δράσης λόγω των εορτών, ο Σιντιμπέ θα έχει τον χρόνο να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για τον γεμάτο σημαντικές υποχρεώσεις Ιανουάριο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, στα πλάνα του ο Αλμέιδα συμπεριέλαβε τον Πήλιο, αλλά και τους Ραντόνια, Γεμπόα.

Στην αποστολή της Ένωσης βρίσκονται οι: Aθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γεμπόα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι.

To παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/12 στις 17:00 και θα μεταδοθεί live από το Novasports Prime.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X