Ανακοίνωσε Κριστιάνο Γκιαρέτα η Πάφος

Ανακοίνωσε Κριστιάνο Γκιαρέτα η Πάφος
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Γκαριέτα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Πάφου, όπως ανακοίνωσε ο κυπριακός σύλλογος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόσληψη του Κριστιάνο Γκιαρέτα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η ομάδα της Πάφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

CRISTIANO GIARETTA – NEW SPORTING DIRECTOR OF PAFOS FC

Πάφος, Κύπρος, 20 Δεκεμβρίου 2023 – Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ιταλού Cristiano Giaretta ως νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Το συμβόλαιο του 55 ετών ειδικού με την ΠΑΦΟΣ FC ξεκινάει άμεσα.

Ο Giaretta υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής με πολύχρονη καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης στην πατρίδα του. Αργότερα αποφοίτησε από τη φημισμένη σχολή προπονητών στο Conversano της Ιταλίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στη Novara, όπου ανέβασε την ομάδα σε Serie A, καθώς και στις Ascoli and Udinese.

 κ. Roman Dubov: «Όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα μας βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συνεχής ανάπτυξης και καλούμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποδυτήρια μας και να δίνοντας επιπλέον έμπειρη υποστήριξη στο προπονητικό επιτελείο και στην ομάδα scouting.

Ο Cristiano είναι μία δυναμική προσωπικότητα με γνώσεις και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στο επόμενο επίπεδο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως διοικητικό συμβούλιο.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X