ΑΕΚ: Όλα για την πρόκριση (19:00) κόντρα στον ΟΦΝΙ στο «Γ. Κασιμάτης»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον ΟΦΝΙ με στόχο να τα δώσει όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας υποδέχεται σήμερα στις 19:00 η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ , στο «Γ. Κασιμάτης», για τον 1ο Γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές. Το παιχνίδι θα προβληθεί ζωντανά από το AEK AC TV στο Youtube. Η ομάδα του Κύρου Σαράφη έχει δύσκολο έργο ωστόσο θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Μελίνα Φάμπιτς, δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Η κλήρωση δεν το έκανε εύκολο για εμάς, που έχουμε να παίξουμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα, ώστε να δυσκολέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη Νέα Ιωνία. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν τους δικούς τους… κανόνες. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κύπελλο Γυναικών (Φάση των 12)

ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- ΟΦΝ Ιωνίας –κεκλεισμένων των θυρών-

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

Πανοράματος 16:00, ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Μιχαηλίδης)

Κατερίνης 17:00, Ορφέας Κατερίνης- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

(Μαυρίδης- Παρούσης, Δημόλας)

Βύρωνα 20:00, Αθηναϊκός- ΓΑΣ Καματερού

(Φωτακίδης- Κινατζίδης, Τσάκωνας)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X