Ο Μαρινάκης «τελειώνει» τον Κούπερ στη Νότιγχαμ και δίνει τα... κλειδιά στον Εσπίριτο Σάντο

Ο Μαρινάκης «τελειώνει» τον Κούπερ στη Νότιγχαμ και δίνει τα... κλειδιά στον Εσπίριτο Σάντο
Photo Credits: INTIME

Μια ανάσα από τον Εσπίριτο Σάντο φέρεται να βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Μαρινάκη να τελειώνει τις επόμενες ώρες τον Στιβ Κούπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των reds!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Στιβ Κούπερ από την άλλη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες ώρες και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, τότε ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος προπονητής της Φόρεστ.

O Πορτογάλος κόουτς αποχώρησε το Νοέμβριο από την Αλ Ιτιχάντ και φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Premier League. Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει Ρίο Άβε, Βαλένθια, Πόρτο, Γουβς, Τότεναμ, ενώ ήταν προπονητής τερματοφυλάκων σε Μάλαγα και Παναθηναϊκό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X