Σε τρεις γκέλες η ΑΕΚ δεν πήρε τρία καθαρά πέναλτι! (VIDEO)

Σε τρεις γκέλες η ΑΕΚ δεν πήρε τρία καθαρά πέναλτι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει απώλειες βαθμών και λόγω διαιτητών και VAR και το χθεσινό μη καταλογισμένο πέναλτι στον Βίντα ήταν το 3ο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε απώλειες βαθμών με Ολυμπιακό (1-1), Κηφισιά(1-1) και Παναιτωλικό (1-1), όμως σ’ αυτές έβαλαν… το χεράκι τους οι διαιτητές και οι VAR.

Και επειδή στην πιάτσα υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα πουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Και θα αρχίσουν πάλι τη λατέρνα ή τη μονταζιέρα τύπου «ε, όχι να μιλάει η ΑΕΚ για διαιτησία». Πάμε να θυμίσουμε τις φάσεις μία προς μία για να κατανοήσετε τι εννοούμε.

Η αλήθεια άλλωστε ποτέ δεν αλλοιώνεται…

Στο 1-1 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Ολυμπιακό δεν δόθηκε μαρς-πέναλτι του Κίνι πάνω στον Ελίασον. Για όσους δεν θυμούνται σε εκείνο το ματς ρέφερι ήταν ο Πορτογάλος, Αρτούρ Ντίας.

Ήταν η φάση του 12′, όπου ο Κίνι ανέτρεψε δυο φορές παίκτη της ΑΕΚ, αρχικά τον Ελίασον και μετά τον Ρότα, όμως ο διαιτητής του αγώνα πήρε πίσω το πέναλτι που αρχικά έδωσε στο 12′, μέσω VAR. Ειδικά πάνω στον Ελίασον υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι, ενώ ο ρέφερι εξέτασε στο VAR μόνο την δεύτερη επαφή στον Ρότα!


Πάμε στο ματς με την Κηφισιά. Η ΑΕΚ μένει στο 1-1 στην Καισαριανή με τον Λαντρ να ανατρέπει ξεκάθαρα τον Λιβάι Γκαρσία. Συγκεκριμένα, στο 87′ ο Λαντρ ανατρέπει τον Λιβάι Γκαρσία μέσα στην περιοχή, όμως τόσο ο διαιτητής του αγώνα, Πέτρος Τσαγκαράκης και ο VAR, Βασίλης Φωτιάς, έκριναν πως δεν υπήρχε παράβαση. Και όλα αυτά παρουσία στο γήπεδο του Σταύρου Μάνταλου.


Και πάμε στο χθεσινό… Στην εκπνοή του αγώνα ο Βίντα πέφτει από τράβηγμα αντιπάλου μέσα στην περιοχή, όμως διαιτητής και VAR λένε «παίζετε». Ναι, Μανούχος και VAR έκριναν ότι δεν υπάρχει παράβαση και το ματς τελείωσε 1-1.


Στα μόνα παιχνίδια όπου η ΑΕΚ είχε απώλειες, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς κάτι για τη διαιτησία ήταν στο 1-1 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Πανσερραϊκό και στην ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X