Συγκινημένος ο Πετράκης: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια»

Συγκινημένος ο Πετράκης: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, με τον τεχνικό των Αγρινιωτών Γιάννης Πετράκης, να είναι φανερά συγκινημένος για τη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, μοιράζοντας συγχαρητήρια για τη νοοτροπία που έδειξαν, παρά το κακό ξεκίνημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο αλλά εντάξει… Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε…Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, για τη μεγάλη προσπάθεια, για τη νοοτροπία που είχαμε σαν ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω, από μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη, αλλά πρέπει να ξανά πω άλλη μια φορά μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα, αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση, που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα.

Είναι μια σπουδαία επιτυχία για εμάς το σημερινό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε με αυτόν τον αντίπαλο και θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ που έχουμε σαν ομάδα, για να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από την βελτίωση.

Και βελτίωση όχι μόνο σε τακτικό, αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μια συνολική εξέλιξη σαν ομάδα. Έχουμε πολύ σπουδαία παιδιά, είμαστε ένας πολύ σπουδαίος οργανισμός και θέλουμε αυτό να το συνεχίσουμε.

Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τα Γιάννενα και για εμάς και γι’ αυτούς θα πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που είχαμε σήμερα».

Για ποιόν λόγω τον έβαλαν οι παίκτες στη μέση: «Για εμένα δεν είναι προσωπικό. Μαζευτήκαμε όλοι εκεί γιατί το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε, και όλοι αυτή η χειρονομία έχει να κάνει με την ενίσχυση. Το ότι είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Για το πρώτο τέταρτο του αγώνα: : «Είναι στο χέρι μας και αυτό να το αλλάξουμε, καμιά φορά συμβαίνουν και πράγματα τα οποία όσο και αν τα σχεδιάζεις δεν μπορείς να έχει πάντα επιτυχία όταν παίζει και ο αντίπαλος με πολύ μεγάλη ικανότητα. Νομίζω ότι έχετε δίκαιο, πιαστήκαμε λίγο στον ύπνο στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, γιατί σε αυτό το διάστημα θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί κι άλλο γκολ. Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X