Πρώην πορνοστάρ μήνυσε τον Λιάγκα για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα! (ΦΩΤΟ)

Πρώην πορνοστάρ μήνυσε τον Λιάγκα για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι ενώ το πανελλήνιο εξακολουθεί και έχει το βλέμμα του στραμμένο στην Αράχωβα για την υπόθεση Όλιβερ, ο Ανδρέας Λιόντος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αισθησιακές ταινίες με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Απολλώνιος», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αράχωβας μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα!

Πώς όμως φτάσαμε στο σημείο ο Απολλώνιος να «δαγκώσει» νομικά τον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό»;

Σύμφωνα με τη μήνυσή του, ο Ανδρέας Λιόντος, επιχειρηματίας, πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, ζητά την ποινική δίωξη του παρουσιαστή, καθώς στην εκπομπή «Πρωινό» «φωτογραφήθηκε» ως ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Ολιβερ! Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε: «Πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, που είναι από την Αράχωβα, μπαίνει στο κάδρο διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό». Όσα ακούστηκαν προκάλεσαν προφανώς την οργή του Λιόντου, με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Λιάγκα.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X