Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (18/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (18/12)
Photo Credits: INTIME

Δοκιμασία σήμερα για την πρωτοπόρο που ισπανικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζιρόνα-Αλαβές​​ 22:00

Στο «Montilivi» η Τζιρόνα έρχεται αντιμέτωπη με την Αλαβές  στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga. Η Τζιρόνα βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να διατηρηθεί στην πρώτηθέση. Η Αλαβές, πάλι, παλεύει για να φτάσει σε μια άνετηπαραμονή.
Ανάμεσα στην Τζιρόνα και την Αλαβές τα προγνωστικάεμφανίζουν φαβορί και μάλιστα είναι πολύ ισχυρό. Η Τζιρόνα σαφώς και είναι η ομάδα – έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, με ρεκόρ 13-2-1 και 38-20 τέρματα. Επιπλέον, την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με 4-2 την Μπαρτσελόνα σε μια από τις καλύτερες παραστάσεις τηςως τώρα. Η Αλαβές, πάλι, έχει 4-4-8 με 14-20 γκολ.

Η Τζιρόνα πάει στο ματς μετρώντας τρεις σερί νίκες μεταξύ τηςLa Liga και το Copa Del Rey, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με ρκόρ 9-1-0.

Η Αλαβές, στο μεταξύ, μετά από ένα πολύ καλό διάστημα ηττήθηκε με 1-0 από την Λας Πάλμας την προηγούμενηαγωνιστική. Αν κι έχει «αέρα» από τις θέσεις του υποβιβασμούξέρει πως η κατάσταση είναι εύθραυστη και γι’ αυτό στοπεριβάλλον της υπάρχει μια μικρή πίεση για να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό της. Η Αλαβές σεοκτώ ματς εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-3-5 με 4-10 τέρματα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Τα αποτελέσματα της μιας και τηςάλλης οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Τζιρόνα καλείται να παρουσιαστεί ως ο εαυτός της και της άλλης να βελτιωθεί στιςπεριοχές. Γύρω από την Τζιρόνα υπάρχει μια διαρκής κατάσταση ενθουσιασμού κι αυτό όσο καλό κι αν είναι μπορείενίοτε να αποδειχθεί και δίκοπο μαχαίρι. Η Αλαβές, πάλι, αμυντικά έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά το μεγάλο τηςπρόβλημα είναι στο σκοράρισμα.  Κόντρα μόνο για την βόμβα. Διπλή ευκαιρία στο Χ2

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X