Αν ψάχνεις το πιο cool δώρο, σου έχουμε έξι προτάσεις για να ροκάρεις φέτος τις γιορτές

Αν ψάχνεις το πιο cool δώρο, σου έχουμε έξι προτάσεις για να ροκάρεις φέτος τις γιορτές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γιορτές έφτασαν και μάλλον ψάχνεις να κάνεις μερικά δώρα στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις προτάσεις μας για να κάνεις δώρα με ιδιαίτερο χαρακτήρα από ελληνικά brands τα οποία ξεχωρίσαμε μέσα από το δικό μας ρεπορτάζ αγοράς και σίγουρα θα αρέσουν και σε εσένα και σε όποιους τα χαρίσεις. Οι δημιουργοί τους είναι τόσο cool όσο και οι δημιουργίες τους, τα φτιάχνουν με πολλή προσωπική δουλειά και το καθένα είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία του. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Η Νίκη Βαρσάμου τυπώνει τις φράσεις που θα ήθελες να πεις, αλλά τουλάχιστον μπορείς πλέον να τις φοράς σε μπλούζες και να κρατάς σε κούπες για να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα quote εμπνευσμένο από την αλήθεια σου είτε πίνεις τον καφέ σου είτε μιλάς στο διευθυντή σου. Μερικές από αυτές είναι “Ενοχλείς”, “Δεν ήθελα να έρθω”, “Είμαι από χωριό”,”Άχου και δε με νοιάζει”,”Έφυγες” και “Μπιτσάρα”. Η ίδια λέει πως “Είναι όλα βγαλμένα από τη ζωή” και σε προτρέπει να αγκαλιάσεις το πόσο περίεργος είσαι αλλά και να αγαπήσεις αυτά τα προϊόντα.

your someday

Oι τσάντες your someday σχεδιάζονται και ράβονται στην Αθήνα, ανανεώνουν πολύ συχνά τη συλλογή τους και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις ανάμεσα στα σχέδια κάτι που και να σου αρέσει και να (σε) βολεύει. Μικρά τσαντάκια, tote bags μέχρι και lunch bags, (τα έχω όλα, τα λατρεύω και τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση) τα your someday είναι φτιαγμένα από πολύ καλής ποιότητας υλικά και ραμμένα από χέρια που αγαπούν αυτό που κάνουν. Το 2024 το brand κλείνει 10 χρόνια στην αγορά και εγώ θα πάρω τη δέκατη τσάντα μου. Aν μέχρι στιγμής δεν γνώριζες το your someday,  ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ή να χαρίσεις την πρώτη δική σου, που είναι χρήσιμη 24/7.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X