ΑΕΚ: Πέρασε (3-17) σαν «σίφουνας» από τα «κιτρινόμαυρα» Τρίκαλα η ανδρική ομάδα Futsal

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 17-3 της Υπεροχής Τρικάλων και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα νίκη για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, που πέρασε με 17-3 από τα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική Υπεροχή, για την 15η αγωνιστική της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ καλή εμφάνιση και αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατέκτησαν ένα ακόμα τρίποντο, που τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αναμένουν και το αποτέλεσμα του ΑΣΕ Δούκα που κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η ένθερμη υποστήριξη από το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου και μετέτρεψε σε… Νέα Φιλαδέλφεια άλλο ένα γήπεδο της επαρχίας.

Παρά το αρχικό 1-0 των γηπεδούχων στο 4′, η ΑΕΚ απάντησε με 7 σερί γκολ. Ο Φίτο ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ακολούθησαν 4 γκολ του Πάις, 1 αυτογκόλ και 1 του Τροβάτο για το 1-7. Ο Φίτο έβαλε αυτογκόλ, με το 2-7 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, ο Αδαμόπουλος και ο Πάις πέτυχαν το 2-9, ενώ το 2-10 σημειώθηκε με αυτογκόλ. Φίτο, Τροβάτο, Πάις και Αδαμόπουλος σκόραραν εκ νέου για το 2-14, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-14 και με ένα γκολ του Φίτο και δύο του Τροβάτο διαμορφώθηκε το τελικό 3-17.

Υπεροχή Τρικάλων – ΑΕΚ 3-17

Σκόρερς: Φίτο (3), Πάις (5), Τροβάτο (3), Αδαμόπουλος (2), Αυτογκόλ (2).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X