Serie A: Με φόρα από την Ευρώπη η Μίλαν, 3-0 τη Μόντσα

Serie A: Με φόρα από την Ευρώπη η Μίλαν, 3-0 τη Μόντσα
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ μεσοβδόμαδα, χάρη στο οποίο εξασφάλισε την ευρωπαϊκή συνέχειά της για φέτος, παρατάχθηκε η Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το παιχνίδι με τη Μόντσα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Serie A.

Οι «Ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι φρόντισαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα δύο από τα τέρματά τους σε την εύκολη επικράτηση με 3-0 επί των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Τιγιάνι Ράιντερς, με τον Ζαν-Κάρλο Σίμιτς, που μπήκε αλλαγή στο 24΄ αντί του Τομάζο Πομπέγκα, να διπλασιάζει τέσσερα λεπτά πριν την ανάπαυλα.

Το 2-0 ήταν ήδη ισχυρό εχέγγυο, πόσο μάλλον το 3-0 που σημείωσε ο Νοά Οκαφόρ στο 76΄ βάζοντας την ταφόπλακα στην όποια φιλοδοξία της Μόντσα να επιστρέψει. Η Μίλαν ανέβηκε στους 32 βαθμούς, στο -5 από τη δεύτερη Γιουβέντους και στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ, με τους «Νερατζούρι» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι «Μπριαντσόλι» του Ραφαέλε Παλαντίνο παρέμειναν στους 21 βαθμούς και αυτή τη στιγμή είναι 11οι στην κατάταξη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X