Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της ΑΕΚ έσβησαν τα χυδαία γκράφιτι που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, στον γήπεδο των Φιλικών στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο (16/12) το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης φιλοξένησε το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, με τους οπαδούς της Αθηναϊκής ομάδας να προκαλούν καταστροφές στο ανακαινισμένο γήπεδο των Φιλικών.

Θυμίζουμε, πως ανάμεσα στα πολλά γκράφιτι που έσβησαν για να αφήσουν τα δικά τους, ήταν και ένα γκράφιτι που είχαν φτιάξει οι φίλοι της ΑΕΚ στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.

Ωστόσο, οι φίλοι της «Ένωσης» δεν το αφήσαν έτσι και σχεδόν κατευθείαν  πήγαν στο σημείο, έσβησαν τα συγκεκριμένα γκράφιτι που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δημιούργησαν καινούρια.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ο κόσμος της ΑΕΚ αποκατέστησε άμεσα τους βανδαλισμούς εις βάρος του Μιχάλη στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X