Η Κηφισιά συμφώνησε με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη

Η Κηφισιά συμφώνησε με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη
Photo Credits: INTIME

Μία μέρα μετά από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η Κηφισιά έκλεισε την πρώτη μεταγραφή για το χειμερινό παράθυρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κηφισιά πανηγύρισε μια πραγματικά μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Stoiximan Super League. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως οι νεοφώτιστοι δεν εργάζονται ήδη για την ενίσχυση εν όψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου, το οποίο ανοίγει τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου.

Έτσι, έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα εξάμηνο στην Τουρκία. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός μετακόμισε το καλοκαίρι στη γειτονική χώρα για λογαριασμό της Ουμρανίγεσπορ, με την οποία είχε 12 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Η Κηφισιά θα γίνει ο τέταρτος σταθμός της καριέρας του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Stoiximan Super League μετά από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, στον οποίο βρέθηκε από το 2021 έως το 2023 (46 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ).

Φυσικά, δεν θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο παιχνίδι του 2023 απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X