«Bράζει» με τη διαιτησία του Nιουκαστλ-Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα, ανοικτό το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας του

«Bράζει» με τη διαιτησία του Nιουκαστλ-Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα, ανοικτό το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας του
Photo Credits: INTIME

Εξαγριωμένος με τη διαιτησία του Σάμιουελ Μπάροτ ήταν ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, μετά την ήττα 3-0 από τη Νιουκάστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με σκορ 3-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» γνώρισε η Φούλαμ από τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής της Premier League με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Μάρκο Σίλβα, να είναι εξαγριωμένος με την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σάμιουελ Μπάροτ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του ματς και σε δηλώσεις του στο flash interview, εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του Άγγλου ρέφερι, κάνοντας λόγω για ανικανότητα, αλλά και για σφυρίγματα «έδρας» τα οποία τον οδήγησαν στο να αποβάλει τον Ραούλ Χιμένες με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα απογοητευτικό απόγευμα. Ήταν πιθανότατα το ήσυχο ματς που χρειαζόταν η Νιούκαστλ μετά από έναν αγώνα Champions League. Δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Πριν από την κόκκινη κάρτα υπήρχε ξεκάθαρη αγκωνιά από τον Λασέλς. Ήξερε ότι ο Χιμένες ήταν εκεί και είχε παρατεταμένο τον αγκώνα του. Μέχρι το 21ο λεπτό ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ. Για τη Νιούκαστλ κάθε φάση ήταν φάουλ.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο διαιτητής πρέπει να έχει την ικανότητα να αντέξει την πίεση του κοινού.

Η Premier League πρέπει να ορίζει διαιτητές με εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν την πίεση. Αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα διαιτητή που δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστή αυτή την πίεση»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X