Πισάρο για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών»

Πισάρο για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών»
Photo Credits: INTIME

Τι δηλώνει ο Πισάρο για την παρουσία του στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη με 3-1 από τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντόλφο Πισάρο ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με μεγάλες προσδοκίες, τις οποίες έως τώρα δεν έχει δικαιολογήσει, ωστόσο σύμφωνα με τον Αλμέιδα θα το κάνει, ενώ σ’ αυτό το γεγονός αναφέρονται σε ρεπορτάζ τους και οι Μεξικανοί.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «hoyfut.com» φιλοξένησε ρεπορτάζ για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη συνδυαστικά με την παρουσία του «Τζόκερ» στην ΑΕΚ. «Ο Πισάρο ζει μία περίπλοκη κατάσταση στην ΑΕΚ, αφού έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς που τον εμπόδισαν να έχει συνέχεια και να δείξει το καλύτερο επίπεδο», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Ήταν ένα από τα αστέρια της ομάδας του Αλμέιδα που έψαχνε να ενισχύσει την επίθεση με έναν ποιοτικό και με διεθνή εμπειρία παίκτη. Ωστόσο ο Μεξικανός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και είδε την ομάδα του να αποκλείεται», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη μετά το ματς.

«Κάναμε συγκεκριμένα λάθη, λυπηρό γιατί δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην Ευρώπη», είπε ο Πισάρο στο μεξικανικό Fox Sports. Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως ο Πισάρο έχει παραδεχθεί πως η προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολη με τον ίδιο να δηλώνει: «Δυστυχώς είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Έχω τραυματιστεί δύο φορές. Δεν μπορούσα να είμαι καλά σωματικά, επομένως δεν κατάφερα να έχω περισσότερα λεπτά».

Όσο για την εξήγησή του για τους τραυματισμούς, ο Πισάρο φέρεται να έχει δηλώσει πως είναι «η διαφορετική δουλειά» εξηγώντας πως «η προπόνηση είναι πιο δυνατή εδώ και γι’ αυτό έχουν συμβεί τόσοι πολλοί τραυματισμοί».

Καταλήγοντας στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως «ο Πισάρο δεν το βάζει κάτω και είναι βέβαιος ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάστασή του και να αποδείξει την αξία του στην ΑΕΚ». Μάλιστα, φέρεται να λέει πως «το μόνο που μένει, είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος» και για να κερδίσει λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X