Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (16/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (16/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς, μηδέν νίκες στο ίδιο διάστημα για τη Βαλένθια, που έχασε πλέον την επαφή της με την εξάδα. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Χετάφε, η οποία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι νυχτερίδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 50′ λόγω αποβολής του Παουλίστα. Πίεσε πολύ και βρήκε γκολ στο 87′ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ να τη λυτρώνει. Άλλες δύο κόκκινες στο ματς, ο Γκουέρα για τη Βαλένθια, ο Ντουάρτε στις καθυστερήσεις για τη Χετάφε. Ο προπονητής ζητάει μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν ότι δεν υπάρχουν χρήματα και παραδέχτηκε δημόσια πως δε θα αποκτηθεί κανείς. Τιμωρημένοι οι Γκέρα και Γκάμπριελ που αποβλήθηκαν με τη Χετάφε, τραυματίας ο αριστερός μπακ Γκαγιά και ο χαφ Αλμέιδα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Έπεσε θύμα της καταπληκτικής Χιρόνα, της ομάδας που συνεχίζει να… τρελαίνει την Ισπανία και να προελαύνει μόνη στην κορυφή. Βαριά ήττα στο Μονζουίκ με 2-4, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν υπέροχοι στην κόντρα επίθεση και κατάφεραν να πληγώσουν την έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα της Μπαρτσελόνα. Και αποδείχτηκε περίτρανα και λίγες μέρες αργότερα, όταν οι Καταλανοί πήγαν στο Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ηττήθηκαν με 3-2. Σε ένα ακόμα… τρελό ματς, που δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει την παραμικρή συνοχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ακόμα ψάχνεται, με τον Τσάβι να βρίσκεται πλέον υπό πίεση από τη διοίκηση. Εκτός οι Τερ Στέγκεν, Γκάβι, Ινίγκο Μαρτίνεθ και Μάρκος Αλόνσο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ (17:00): Δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τη Νιούκαστλ η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από τη Μίλαν έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης. Ουσιαστικά, θεωρώ ότι «πλήρωσε» τις πάρα πολλές απουσίες και την καταπόνηση συγκεκριμένων παικτών όλο αυτό το διάστημα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Πάντως, εκτιμώ ότι δικαιούταν κάτι από το παιχνίδι, δεν είχε κακή εικόνα και όσο είχε δυνάμεις, το πάλεψε. Εκεί που είχε κακή εικόνα ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Τότεναμ. Και μαζί με το 3-0 από την Έβερτον, γίνονται 3 οι διαδοχικές ήττες της, σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία νίκη της είναι το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έπιασε πολύ καλή απόδοση και την… αδικεί αυτό το σκορ. Μετράει ορισμένες επιστροφές ο Έντι Χάου για το Νιούκαστλ – Φούλαμ, χωρίς ωστόσο να τους… κατονομάσει. Επιστρέφει σίγουρα, πάντως, ο Μπερν (αριστερό μπακ) και θα λείψει ο τιμωρημένος Τρίπιερ (δεξί μπακ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Γκόρντον (εξτρέμ). Αυτά είναι τα νέα θέματα που προέκυψαν. Κατά τα άλλα, εκτός δίνονται οι Πόουπ (τερματοφύλακας), Μπαρνς (εξτρέμ), Τάργκετ (αριστερό μπακ), Γουίλοκ (μέσος), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), τιμωρημένος είναι ο Τονάλι (μέσος).

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ (17:00): Είναι… φοβερό αυτό που συμβαίνει με τη Φούλαμ που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες παρουσίαζε επιθετικό πρόβλημα και θέμα στη δημιουργία και στην τελευταία 4άδα αγώνων της στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 16 γκολ! Μετά το 5-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, φιλοδώρησε με 5 γκολ και τη Γουέστ Χαμ (5-0) και ενώ πριν είχε χάσει 4-3 από τη Λίβερπουλ και είχε κερδίσει 3-2 τη Γουλβς. Για να δείτε, πάντως, ότι δεν… τρελάθηκα, στα πρώτα 12 φετινά ματς στην Premier League, είχε σημειώσει 10 γκολ! Κοινώς, έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα με 3-0-1 και έχει ανέβει αρκετά βαθμολογικά. Καλά, δεν θα είχε θέμα έτσι κι αλλιώς, ειδικά τώρα που έχει φτάσει τους 21 βαθμούς σε 16 ματς. Δεν έχει πολλές απουσίες ο Σίλβα. Εκτός παραμένουν ο Ριμ (κεντρικός αμυντικός) και ο Τραορέ (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X