ΑΕΚ: Δεν παίζουν με Παναιτωλικό Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς - Δύσκολα και για Πανσερραϊκό!

ΑΕΚ: Δεν παίζουν με Παναιτωλικό Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς - Δύσκολα και για Πανσερραϊκό!
Photo Credits: INTIME

Πολλά ξανά τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες βράδυ αποχαιρέτισε την Ευρώπη και από σήμερα επικεντρώνεται αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, με την αποστολή να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Και τη Δευτέρα στις 17:00 η Ένωση παίζει στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό σε ένα δύσκολο ματς πρωταθλήματος. Και αυτό διότι έχει ξανά πολλές απουσίες.

Οι Σέρχιο Αραούχο, Εζεκίελ Πόνσε και Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεδομένα δεν προλαβαίνουν το ματς της Δευτέρας και θα είναι εκτός, ενώ οι δύο πρώτοι δεν θα παίξουν ούτε την Πέμπτη στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Ματς στο οποίο έχει ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής και ο Αυστριακός γκολκίπερ.

Πλέον, το ενδιαφέρον πέφτει πάνω σε Ορμπελίν Πινέδα και Νταμιάν Σιμάνσκι, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχουν υποστεί και πόσο θα χρειαστεί για να αποθεραπευθούν.

Αυτός που επιστρέφει στα πλάνα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τον Άγιαξ, ενώ αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο έτοιμοι οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον που επέστρεψαν από τραυματισμούς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X