Πρόεδρος Παρτιζάν: «Φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν αποκάλυψε το μπάτζετ των ασπρόμαυρων τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν μίλησε για τον προυπολογισμό της ομάδας σε μια σεζόν στην οποία οι ασπρόμαυροι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε στην «TV Prva» όπου δήλωσε πως φέτος οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου διαθέτουν το μεγαλύτερο μπάζτετ της ιστορίας τους, αναφέροντας πως τα χρήματα που έχουν διατεθεί για ολόκληρο τον οργανισμό ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτίζαν:

«Φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία της Παρτίζαν επειδή έχουμε τόσες φιλοδοξίες που θέλουμε να πάμε όλο το δρόμο και στις δύο σημαντικότερες διοργανώσεις. Το μπάτζετ μας είναι μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων στην EuroLeague. Έχουμε διαθέσει 20 εκατομμύρια ευρώ για ολόκληρο τον οργανισμό, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 8 εκατομμύρια που πήγαν στην αποπληρωμή χρεών.

Έχουμε ήδη πληρώσει 5 εκατομμύρια σε φόρους. Έχουμε ακόμη ανεξόφλητο χρέος 3 εκατομμυρίων. Θα δανειστούμε κάτι, ένα μακροπρόθεσμο δάνειο και θα ρυθμίσουμε το υπόλοιπο χρέος. Τους τελευταίους μήνες πληρώσαμε 5 εκατομμύρια ευρώ φόρους στο κράτος. Πληρώνουμε τακτικά το φόρο και τακτοποιούμε όλες τις άλλες οφειλές. Όταν πληρώσουμε άλλα 3 εκατομμύρια δεν θα έχουμε πλέον χρέη. Θα είμαστε ο πιο σταθερό σύλλογος στην Ευρώπη όσον αφορά τα οικονομικά».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X